Thursday, September 16, 2010

Azam lepas raya

Salam syawal...

best tak raya tahun ni? apa punya soklan da... lupakan pasal raya kejap. nak cerita pasal azam. hehehe...kalau ikut tajuk n3 ni cerita pasal azam. suka suka hati jer nak pasang azam lepas raya. bukan azam tu biasa awal tahun ker? ha ha suka hati aku ler minah..

tak nak cerita panjang panjang  sebab...

lepas raya ni nak buat n3 pendek pendek. eerrrrr...boleh ker? hal maklum, jari jemari ku ini kalau nak 'membebel' boleh tahan jugak panjang lebar nyer. lagi lagi kalau tengah 'hot' atau meluah perasaan. fuuuh!berpinar bijik mata nak membacanya.  ha ha ...udah udah kang panjang pulak n3 haku ni.

hiiiish!macam2 la kau ni apple hijau. kita tengok ajer la nanti. mcm tak konfiden jerk.

p/s: teringat pulak iklan dulu dulu tu...menulis beribu ribu perkataan dengan kilometricooo!

~Adios!~

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...