Tuesday, November 9, 2010

3hari 2malam

anak2 okey ke bang?
okey
baby nangis tak?
tak. biasa jer
dia tak tanya ummi ker?
tak de pun.
kenapa dia tak tanya ummi?
dia sibuk main basikal dia

huk huk huk
sedih lah pulak....

anak kecik ummi tu tak rindu ummi ke bang?
dia tau ummi gi kerje..
kakak yang dua tu okey?
okey...
ye lah...tak pe lah...

p/s: gara-gara tak pernah berjauhan dengan anak...anak tak apa2 mak yg over...heheh!

~Adios!~

6 comments:

Prince Halilintar said...

CAH dah rindu anak la tu..heehee..nanti kene beli ole2 kat anak2 CAH taw..nk bg kat prince pon ok gak..haha..gile xmalu:p

apple hijau said...

wah!cepatnyer...hihihi...nak gi berjalan pun tak sempat Prince..beli coklet jer la kat 7-e tu..

✿....rossa alina....✿ said...

hahahaha..alahai..dorg lebih rindu kat basikal..

patutla tak nampak acik..huhuhu

apple hijau said...

uwaaaaa....sedey tau!basikal menang, ummi kalah la kakak alin oiii...

Prince Halilintar said...

prince lupe lak nk komen kat layout baru kat blog CAH nie..sedap dan sejuk je mate memandang..ni kene penangan ombak dan nyamuk la kot eh??haha

apple hijau said...

hahahhahaha...kau Prince kalau tak mengusik tak sah... sesejuk hati ku di tiup angin laut yg ganazz..

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...