Wednesday, October 20, 2010

nekad 20.10.2010

Salam untuk pembaca belog ku tersayang....

Selesai zohor, make up ala kadar. Kembali ke tempat duduk. Buat kerja ala kadar(jugak) sikit. Klik My Computer. Klik CAH's Document. Klik lagi My Personal_CAH. Carik punya carik punya carik. Yeah itu dia. Surat_mohon tukar ke dot dot dot 2nd letter_disemak dan kompem hantar. hahahha...lawak tak tajuk surat tu CAH letak. sukahati la.. surat i bukan surat bos pun.

Dah jumpa surat tu apa lagi 'Open' la kan? lagi mau tanya. Tukar tarikh asal dari 25 Ogos 2010 kepada 20 Oktober 2010. Hah hambik kau! lama gila deraf surat tu dah. Tapi tak pernah keluar dari kepompong 'my personal' tu. Baru sekarang atau lebih sesuai hari ini 20.10.2010 berani Print Out. Kali ni memang CAH nekad. Betul betul nekad. Tak perlu nak fikir fikir lagi dah. Restu dari my lobely laling si big apple tu cukup memberi kekuatan kepada CAH untuk meneruskan permohonan ini.

Uwaaaaa....dub dab dub dab dub dab....berdebar debar jantung ku. ah ah ah...Seram seeeh nak mengadap bos. Kot la ditanya yg  bukan2. (takut tak kena tempat btul!) Tepat jam 3.00 petang di ngadap. apa yg terjadi di dalam bilik bos?? tak payah tau la... Pokoknya, CAH dah tunaikan apa yang memang sepatutnya. Berdoa dan bertawakkal. Mudah mudahan permohonan kali ini diperkenan. Amin...

p/s: pembaca belog Butterflies n Flowers pun tolong doakan juga yer....thanx!

~Adios!~

6 comments:

Fiqas said...

CAH ~ Good luck...chayok chayok...

apple hijau said...

terima kasih Fiqas...dub dab dub dab jgk ni..hehehe

Prince Halilintar said...

CAH..klu ikutkan prince mmg nk CAH stay..apepon prince tetap doakn yg terbaik tuk CAH..sob..sob

apple hijau said...

uwaaa...Prince jgn sedih..CAH laaaaagi sedih..sob..sob..jgk

Prince Halilintar said...

waaaaaa.....(T_T)

CAH nape awal sgt..nanti prince xde geng la nk uha uha..

erly said...

k.nab...
bile tgk tarikh 25 ogos tue teringat plak bday i..kih3!!!!
i doakn smua ye bjalan spt yg dirncg...amin.....
i th akak nk pndh mn?
ssseeeecccrrreeeettttt plak....

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...