Monday, October 11, 2010

Anak Raya

Ups! bukan nak cerita pasal raya lagi tau. cuma adalah sikit kaitan jer.

Layan pic dulu yer...

Ini adalah kek yang di ode khas untuk my3princess. Tertulis nama Qiqin, Nina & Iman di atas kek ini. Bear yang memegang belon2 dan angka 3 yang membawa erti 3princess.

Kerana....
kesemua princess Ummi ini lahir dalam bulan Islam - bulan Ramadhan & Syawal. Qiqin - 1 minggu lagi nak raya. Nina - 1 minggu raya. Iman - 2 minggu raya. Jadi nya....tahun ini tidak ada sambutan hari ulang tahun Masihi untuk mereka. Hal maklum hujung tahun banyak yuran nak kene bayar dek noon... 

Semoga anak anak Ummi akan berjaya di dunia dan di akhirat. Amin...

~Adios!~


4 comments:

Prince Halilintar said...

wah canteknya kek die..mane bahagian prince???mesti da habis di mamah oleh 3 dara tu kan..eheehee

apple hijau said...

kek budak2 memang cantek. Prince pun boleh oder kek mcm tu tapi nanti mesti org tengok atas bawah kat Prince Halilintar yg ganaz keknya ader belon...hahahaha..

Prince Halilintar said...

alamak tak jadi la..tpi klu saye order..senyap2 jer taw..jgn bgtaw org,sy sendiri makan..hehe

apple hijau said...

hahahha...sy dh tau. jadi kene bg sy la...

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...