Tuesday, April 20, 2010

sorri la erk...

Rakan rakan disekeliling ku hari ini...kalau tak tahan telinga tu mintak mahap la banyak banyak yer...
Tak tahu hari ni aku mood apa. Tak tahu malam tadi mimpi apa..
Kalau korang tengok aku macam tak betul je hari ni. Kalau tengok aku terkomat kamit sesorang hari ni...buat buat lah tak nampak, buat buat lah tak dengar...

sebab hari ni aku bukak radio louder and louder dari biasa....huhu! Sinar FM...muzik retro terbaik tuuuu....

terkenang zaman muda-muda dulu weiiiiiii......

1 comment:

Ms Pearl said...

apasal ni kak
heheh takpe hari ni gaji kuar gi shopping sure lepas tu okey punya :D
be happy ye kak....

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...