Sunday, April 18, 2010

'Mukabuku' ku....

Sure ada yang sengih sumbing bila membuka 'mukabuku' a.k.a facebook i kan...sebab my friends cuma ada tak sampai 40 orang untuk tika dan saat ini. hmmm....kenapa ye? i tak de kawan ke? i was not enough peramah n sombong jgk ke ye?

Ntah la! Iyer kot...Hahahahhahah....tak kenal maka tak cinta, babe! Don't judge a book by it's cover story. Macam novel la jugak tajuk sempoi jer isi dalam..umang aih....dasyat. Dah melalut dah...

Bukan lah....saje tak nak ramai ramai. Fans yg beratus2 tapi tak pernah nak communicate buat haper? tapi tak tahu lah kan kot esok lusa tulat berubah pulak prinsip ni mintak mahap la ye...manusia berubah...sekali air bah pantai pun berubah....bley?

Lagisatu yg tak berapa nak berkenan ada plak yg macam nak menunjuk2 plak kat 'mukabuku' tu. Betul lah cakap Ms Shadow. Haila...i dah cukup dewasa untuk membezakan yang mana ikhlas dan yang mana poyo la..ekekekekke. Hish...! not u la my friends...another person la....

Ok. Fikir-fikir kan....

2 comments:

Ms Shadow said...

hahaha..nab a.k.a apple hijau, hanya yang mengalami saja yang memahami..huhu..ms shadow amat berhati2 supaya tak kelihatan poyo..kureng sesuai klu semua nak cakap kat fb..lebih baik rasanya ada blog sendiri..blogger picisan yang syok sendiri..hehe thanks tu sifu yg bagi galakkan.

apple hijau said...

betul tu Ms shadow. apple hijau dh alami tu yg berani tulis tu. but,don't worry geng geng kita tak de yang poyo semua natural belaka.thumbs up untuk gengs semua!

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...