Thursday, February 18, 2010

Jom balik kampung! Part 2

kisah disambung...

Keadaan jalanraya ok selepas Bentong. Karak pun ok mcm selalu. Jalan belok2 pun ok. Yang tak ok me!fenin la fenin...45minit jalan belok2 serupa huruf 'S' tau!naik bukit lagi...berdengung telinga. Time ni dah tak larat nak ambik gambar dah....Bagi bro-bro yang nak test power hebat tak hebat memandu tu...jalan ni meeeeemang sesuai!selekoh 45darjah sambil naik bukit pun ada tau bro!complete!heheheheh....kalau me yg drive 45minit jadi 1jam!ngeh ngeh ngeh..treler banyak babe...

Sepanjang jalan ni ada baaaanyak pokok durian...kalau musim pokok durian berbunga pun kita boleh bau durian dah. Musim durian apatah lagi berlonggok2 la durian tepi jalan. Orang Cina jual,melayu tak de sini. Jumpa perkampungan Cina jer. Sampai kat kampung baru jumpa orang melayu. Jom kita layan gambar yang ada....

Bro!slow sikit bro,selekoh depan tu!

Sempat capture bangunan ni je..kat pekan Telemong (Kampung Cina ni)

Naik bukit. Sebab tu tak boleh pakai kete auto..

Nak bina apa tu?UiTM ke?hahahah...

Ini bukan pembinaan haram ye....ni nak bina PULAPOR (tul ke ejaannyer?) Pusat Latihan Polis la....sok kalau dah siap me interprem kan kat sini erk?

Ha...nampak tak pokok2 kelapa sawit kat kiri kanan jalan tu?hehehhe....Lega...dah nak sampai.


Sampai rumah 'nenek jauh' my3princess ni bukan reti nak duduk dalam rumah habis keliling rumah dijelajahnya. Calar balar kaki..ish ish ish....

Ini baru hari pertama kat kampung ada 3hari lagi nak go thru!Hani,btul tak english i ni?nanti i buat post istimewa about u ye. Dont worry, yang baik2 je i cerita.
...bersambung






No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...