Tuesday, February 16, 2010

Jom balik kampung! part 1

Biasalah bila dapat cuti panjang,hubby mesti ajak balik kampung dia.Nuuuun....diceruk rantau.Hmm..nak tak nak kene la ikut. Derhaka nanti!hehehe...maka dengan lelehan air mata ku kemas kain baju..ngeh ngeh ngeh. Apa pasal menangis?ayoo...jalan belok belok la..fenin kepala tau!Lagipun, biasalah...rumah MIL tak sama ngan rumah sendiri...huk huk huk

Jadinya, cuti panjang sempena CNY hari tu....bermula la percutian 4hari 3malam yg ditaja sepenuhnya oleh ibu mertuaku. Meh layan gambar...zass!


ceh!ini nak balik kampung ke nak pindah? berkerut kening si ecah hah!


Babah pandang depan je tau!

kakak nak jugak, mi...

mula-mula tu semua oker jer...berjalan lancar...
tiba2...jeng jeng jeng....


sebelum Duke dah panjang gini...

turun DUKE, tol gombak dan seterusnya hingga ke bentong begitu la keadaannya.Time ni suami ku yg budiman itew pun...pot pet pot pet....dia ajak balik malam tp me tak nak,tak habis kemas lagi. Pagi tu my3princess semua buat hal memasing...ummi jgk yg kene.... Elok boleh sampai 3jam jadi 5jam!

...bersambung

No comments:

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...