Friday, June 17, 2011

seriang kanak kanak...

Assalamualaikum...

Jangan tukar. Jangan alihkan siaran anda! Ini memang belog saya, Cikapplehijau punya.

saya ingin bertukar hangin. bukan naik hangin. he he

template layout asal begini rupa nya. cute jer...yang sebelum ni punya layout macam skima jer..

(NOTE: Side elements such as girl on swing and kids on fense will only be seen on bigger - widescreen monitors. hurmmmmm.....)

harapan saya...semoga kehidupan akan lebih ceria, happy, fun and best! macam kanak2 riang.

bersambung...


p/s: sentiasa berpijak di bumi nyata... :)

from Puncak with love... :D

9 comments:

ajumohit said...

ceria nmpknya blog ini...nmpk mcm warna epal hijau...hmmmm

waeda alias said...

patot lah ase syahdu je msk belog nie. hehe ;P

shameel Iskandar said...

wah bersalin kulit yer. yg ptg pengisinnya tetap bermakna. saya pun nak bersalin kulit jugak tapi asyik tak sempat jer.

Fiqas said...

saya suka.. like100x .. ceria je.. kanak2 riang.. semoga cah pun cam ni jugak.. ceria sokmo..:)

apple hijau said...

@ aju ~ warna hijau itu satu kemestian...he he

@ waeda ~ tak nak syahdu2 dah..nak happy2 jer kalau boleh.. :D

@ shameel ~ sy ni cepat bosan tu yg asik nak 'bertukar' jer...ngeh3x

@ fiqas ~ tq fiqas...kita ceria sama tau fiqas..he heh!

Fadzli Amir said...

Walau apapun janji kita happy dgn segala perubahan...hehehe

apple hijau said...

@ fadzli ~ betul3x...happy walaupun dlm hati tak happy...he he he

Adnazthie said...

Assalam Cha,

Semoga kau sentiasa mengekalkan keceriaan kau, agar insan sekelilingmu bahagia...

I FOLLOW.....

apple hijau said...

@k.mila ~ tqvm k.mila...ameeen...

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...