Tuesday, June 21, 2011


Salam 'alaik...

Lamanya saya tak hupdate,kan? bukan tak nak malah hati sentiasa meronta ronta nak berceloteh di sini...cikapplehijau ada baaaaanyak perkara nak tulis tapi apakan daya. di ofis memang mintak maap lah. lunch hour pun tak berkesempatan. kesian sungguh!

malam? berebut dengan kain baju yang minta di cuci, dilipat dan digosok. pinggan mangkok hayun. periuk kuali belanga pun mintak perhatian. 3princess tu jangan katalah memang tak boleh berenggang.

sedih juga lama tak menjenguk sahabat2 belog. jenguk mana yang sempat jer.
InsyaAllah bila free cikapplehijau terjah dan tinggal jejak ye.

p/s: rindu zaman dulu dulu... :(

from Puncak with love...:D

5 comments:

Fiqas said...

salam Cah, sama lah kita.. busy, bertukar ketempat baru, semua berubah.. jadual turut berubah.. masa berblog amat terbatas..

apple hijau said...

@ Fiqas ~ betul tu fiqas...sedey...:(

missRieRie said...

huhu

Fadzli Amir said...

Semua org pun busy, hehehe..lain la kalau kita 100% buat blog....ni kena kerja, balik tengok anak, wife....nasib baik satu wife...hehehhe..adeh2..kena cubit la pulak...

apple hijau said...

@ missRieRie ~ heh heh heh... :)

@ Fadzli ~ amboi amboi...no no no! :D

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...