Tuesday, May 24, 2011

Cemburu!

Bismillah...

Ya! betul.

Aku sgt cemburu.

Cemburu dengan kamu. Kamu. dan kamu.

Berapa n3 sudah kamu buat untuk minggu ini?

sedangkan aku...

Masa dan keadaan yang begitu membatasi.

Berebut dengan boss.

Berebut dengan jelingan2 sinis.

Berebut dengan 3princess.

Berebut dengan lambakan kerja rumah.

Kepenatan.

Akhirnya, terbiar sepi.

Sunyi tanpa bicara. Lagi.

Maka, adalah yang merindui.. (sudah sudah la perasan tu CAH oiii...ngeh ngeh ngeh..)

p/s: cemburu juga bila tengok result student yg best2 tu. Straight A's. Anugerah Dekan tiap sem. Last last dpt Anugerah Naib Canselor. Mulalah memasang hangan2...he he he...tak abis abis berangan.

from Puncak with love... :D


14 comments:

Prince Halilintar said...

akhirnya berbicara jugak kan..

semoga cah nnt pon blh dpt result yg mcm tu jgk nanti..hee =)

apple hijau said...

@ Prince ~ yeah...akhirnya.result best?phew... Prince kene jd cikgu tuisyen sy la nampak gaya nya...:D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

cerah masa depan beliau

Fadzli Amir said...

Tak payah nak cemburu2..hehehe..aku pun dah tak berupdate 4 hari...

nukilanaffiza... said...

besok nanti bila cik apple sambung belajar kena ladapatkan score yang mcm tu..hehehe...

cemburu ngn sapa sebenarnya???

nukilanaffiza?
prince halilintar?
ikut kata hati?
apad?
acap?

semua blogger satu opis...heheheh

nukilanaffiza... said...

lupalak...

reza pun ada blog tau...
nurul pun ada gak...

apple hijau said...

@ b.r.u.t.a.l.s.o.l.o ~ betul tu..memang cerah masa depan mereka yg hebat2 tu...

@ Fadzli ~ jom jom update..heheh!

@ nukilanaffiza ~ cemburu ngan korang semua la...kalau ada pertandingan kompem PPS menang award blogger paling ramai...huhu!

cik sakdi said...

ah pilunye! skettttt je lagi. argh!! memang nak anugerah naib canselor, tp tinggal mimpi. cewah!! haha

ajumohit said...

hmm busynya, very multiskill

apple hijau said...

@ cik sakdi ~ wow! bestnyer...go go chaiyok cik sakdi...:D

@ ajumohit ~ sejak pindah ni dh tak multiskill dh..tak kuasa mak nak layan..he he he

Fiqas said...

saya pun cemburu jugak...hehheh/....

blog saya pun dah lama tak berupdate.. :(

MindaMalay said...

Aku lagi laa... dunia kije buat aku rasa berjauhan dengan dunia blog kesayanganku...

liyana said...

sabar2..hehe

apple hijau said...

@ fiqas ~ cemburu utk kebaikan boleh kan fiqas..he he

@ mindamalay ~ betul tu..dekat tp jauh... :(

@ liyana ~ tq liyana.

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...