Friday, July 22, 2011



baru jer sign in al khonon nak hupdate cerita baru

tetiba...

ummi...boleh tak nak main game?

ummi...boleh tak?

boleh la....

alahai anak2 zaman sekarang...

tak diberi nanti mulut tak berhenti2 merayu.

tak ape lah sesekali.

pu3ofmine...



11 comments:

ajumohit said...

Alahai baru maknya nk update blog ye, hehe

a.samad jaafar said...

hahaha... saya pun selalu kena mcm ni..tak beri nanti anak tunjuk perasaan.. buat muka sedih.. pas tu, menung2 duduk kat sofa.. kununnya boring.. adeih.. sabo la kite yak!

Safiah Ibrahim said...

alololo.. sian dia

hani@debumelukut said...

berkorban apa saja...demi anak.
adoii...kalau singgah di sini, dgr lagu ni mlm2 gini..meruntun hati weh!

erienz said...

hehehe....maknye kena beli satu lagi laptoplah...baru syoik update...

shameel Iskandar said...

hahah, setuju dgn erinz, maknya kena beli 1 lgi lattop. Jika dlu2 kita berebut chaneel tv dgn adik beradik.

cik sakdi said...

patotla maknye x muncul selalu. ekekekek kunci la pintu maknyeee. hehe

apple hijau said...

@ aju ~ hilang mood terus dibuatnya...:D

@ en samad ~ pandai anak2 ni psiko kita balik ye en mad...

@ en fia ~ sian kan..sob sob... hehehe

@ hani ~ lagu ni mendayu2...fuuh! feeling gitu.. heh heh

@ erienz ~ kalau nak laptop kene kumpul duit sendiri...boleh tak gitu? kejam bunyi nyer...

@ shameel ~ iye lah kita dulu dok berebut remote TV...budak sekarang dok berebut tetikus...

@ cik sakdi ~ ha ha..mak baru nak interprem dah ade yg kacau daun..he eh

Prince Halilintar said...

cah..suruh diorg wat keje sekolah dulu baru kasi men game..hihi

apple hijau said...

@ Prince ~ itu sudah pasti abg Prince...he he

Fiqas said...

saya baru beli laptop.. pc bagi afiq.. seronok bukan main dia.. kalau tak asyik menempel je kat tepi.. kalau duk dia tak pe...

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...