Wednesday, September 7, 2011

tak sedar

Assalamualaikum...

dalam diam yang tak diam ni rupa2nya bulan dah berganjak jauh. Bulan Ogos ditinggalkan dengan 1 n3 jer...ish ish ish....apa nak jadi dengan cikapplehijau ni ye?...:P

mesti ramai yang rindu ngan cikapplehijau ni kan? kan? kan? ala...ngaku jer la...heheheh.... udah2 la tu..perasan tak abis2..:D

sebab dah lama sangat tak tunjuk bakat terpendam ni... memang betul2 terpadam jadinya idea2 bernas cikapplehijau ni...sampai tak reti nak tulis apa :P

tak sengaja. tak sengaja tak hupdate. boley?

sambutan hari raya yang memenatkan. pulang ke Inderapura... merantau seketika ke bumi hang tuah... owh...keletihan akal dan fikiran! *gambar2 raya pun belum abis transfer ke panji semerah ni.

dunia pekerjaan...InsyaAllah tinggal 2 bulan lagi sebelum tibanya November. Enjoy yourself! enjoy kerja2 anda! dan enjoy melayan peél orang! set dalam minda "hari esok lebih mencabar dan lebih memerlukan kekuatan!" so, just ignore benda2 tak penting tu.

apa lagi nak cerita? family...3princess...makin cantik dan ayu macam ummi dia. hah? eh! tak lah. main2 jer...sihat wal a'fiat alhamdulillah... babah? lepas raya ni perut dah normal kembali macam2 dolu2.dah tak sebuk kata seluar longgar..ngeh3x.. dan dah gian nak gi memancing... :(

princess polka dot...

salam sayang
salam aidilfitri
salam kemaafan
salam penuh keikhlasan...

p/s: berazam kembali aktif berbelog... :)

9 comments:

Prince Halilintar said...

prince mmg sgt merindui cah, penulisan cah..anak2 cah..semua la prince rindu...akhirnya update jgk entri..hehe..slmt hari raya cah..jom konvoi sabtu ni..hihi

ajumohit said...

Mmg merinduimu, selamat hari raya buat apple hijau n family!!! Wah raya sakan ye, anak2 pon hepi jer ye

apple hijau said...

@ Prince Halilintar ~ kita langsaikan rindu itu dengan berkonvoi sabtu ni ye...InsyaAllah.. :)

apple hijau said...

@aju ~ saya pun rindu aju...lama tak melawat aju. ni nak gi beraya kt belog aju la ni... :D

cik sakdi said...

hah kak.musti la rindu, nak dengar la alasan akak. ngah taip2 anak nak main game la ape la. ekekeke


mane gambar raye lagi banyak2 ni. transfer2 yeah. hehe


slamt hari raye :)

apple hijau said...

@ sakdi ~ amboi2 adik ku sorang ni...gambar tak ambik sgt sbb raya kt kampung diorg tak giler berposing. nanti sy usahakan juga...super imposed..hehe

Abu Luqman said...

selamat hari raya

hani@debumelukut said...

lepas raya nak diet..nak diet nak diet....
kalau babah dia seluar longgar, kita pun nak diet sampai camtu jugak.

apple hijau said...

@ Abu Luqman ~ selamat...he he

@ kak Hani ~ kita berpuasa sambil berdiet la k.hani...heh heh

kawan. oh. kawan.

Dalam dunia ni kita ada macam-macam jenis kawan. ada kawan menangis sama-sama. ada kawan makan sepinggan tidur sebantal. ada kawan yang ...